Horgászat Horvátországban/Horgásszunk az Adrián!

Share this

A horvát Adria idegenforgalmi régiói, horvát horgászrend és engedélyek, méretkorlátozással védett halfajok, tengerparti szállások, horvát horgász honlapok, és sok minden más, ami egy horgászt érdekelhet...Az ismertető folyamatosan bővül, már lehetőség van akár online szállásfoglalásra is...
Oldalunk linkcsere partnere az Adria24 Gmbh: Horvátország információ blog

Oldalunk linkcsere partnere Európa legnagyobb, horvátországi nyaralókat és apartmanokat kínáló szolgáltatója, az Adrialin GmbH: nyaralás Horvátország

Egyre többen járunk távoli vizekre horgászni: az Ebrótól a Volga-deltáig, a Pó-tól Afrikáig... széles a választék. Hogy miért pont Horvátországról szól ez az írás? Viszonylag közel van ugyan, számunkra mégis szinte egzotikus a mediterrán tengerpart, kulturált és elviselhető árú környezetben tölthetjük el rövid szabadságunkat.

Autópályán néhány óra alatt elérhetjük Horvátország legdélibb pontját is, szállást is viszonylag gyorsan találhatunk: akár előzetesen az interneten is, a kínálat elképesztően bőséges. Szándékom szerint a horvátországi horgászati lehetőségek bemutatása részletekben történik majd, ahogy feldolgozom az elérhető információkat.

A horgászat déli szomszédunknál is engedélyköteles, a halőrök pedig szigorúan dolgoznak: tájékozódjunk előre, időben szerezzük be a területi engedélyt! Nem túl bonyolult feladat, horvát barátaink elsősorban az idegenforgalomból élnek, nagyon sok helyen váltható horgászjegy.A horvát horgászati szabályok és az engedélyárusító helyek listája hamarosan elérhető lesz ezen a helyen!
Egy ideje adriai horgászengedély már online is vásárolható!
tudnivalók indulás előtt>>>
Közlekedésrendészeti büntetési tételek>>>
horvát horgászrend és engedélyek>>>
méretkorlátozással védett fajok>>>
a horvát Adria idegenforgalmi régiói>>>
Horvát Sporthorgász Szövetség honlapja: ribolovni-savez.hr

A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel.